| Autor |
Wiadomość |
|
Zygi
VIP
Dołączył(a): 21 sierpnia 2006, o 15:03 Posty: 687 Lokalizacja: fuckin' England. "(...)nie ma miejsca jak Śląsk(...)"
|
 CIąg dalszy beefu Tede vs. Peja
http://pl.spinner.com/2009/12/21/tede-r ... y-na-peje/warto!! odpowiedz na zapowiedz odpowiedzi wymiata!! PEACE
_________________ "Bo Bóg dał nam HIP HOP, by nas jednoczyć..."
"Rozejrzyj się, co człowiek robi, a teraz spójrz w lustro i to powiedz człowiekowi"
PEACE
|
| 22 grudnia 2009, o 21:14 |
|
 |
|
Bilu
Stara się jak może
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 15:15 Posty: 68 Lokalizacja: Międzychód-
|
 Re: CIąg dalszy beefu Tede vs. Peja
Nie chciałem nowego tematu dawać, ale jak myślicie kiedy się skończy ten beef ?;] Teraz pewnie tede odpowie, tyle że pewnie z pelsonem i eldo ( to by bylo dziwne ) pozniej peja któremu może pomoże wzgórze ( co też by było dziwne ) i tak się będzie to długo ciągnęło aż tede umrze na zawał od fety, lub peja na przepicie. ![ironiczny ;]](./images/smilies/icon_smile5.gif) Nie no na serio, co sądzicie ? ![ironiczny ;]](./images/smilies/icon_smile5.gif)
_________________ Jestem jaak laseczki rozporek, raz u góry raz na dole. Piona !
|
| 7 kwietnia 2010, o 19:23 |
|
 |
|
NiktWazny
Stały bywalec
|
Bilu napisał(a): i tak się będzie to długo ciągnęło aż tede umrze na zawał od fety, lub peja na przepicie. ![ironiczny ;]](./images/smilies/icon_smile5.gif) Nie no na serio, co sądzicie ? ![ironiczny ;]](./images/smilies/icon_smile5.gif) Moim zdaniem, wogole smieszne sa tego typu disy bify hehe goscie maja po 30 lat na karu, a jada sie jak dzieci. Wogole w tym ostatnim disie peji na tedego, peja pod koniec zajebiscie chcial zrobic z siebie 2paca. No kurde dla mnie to przesada. Bigi czy 2pac fakt faktem jechali po sobie ostro, ale to byli gangsterzy. Mieli powody. A oni? jak oni wyglada teraz na tle czarnych raperow... miernie.
|
| 13 kwietnia 2010, o 09:39 |
|
 |
|
szuman
Administrator
Dołączył(a): 17 sierpnia 2006, o 06:28 Posty: 2980 Lokalizacja: z WUDEKA
|
@NiktWazny, wiesz, nawrzucać sobie można zawsze bez względu na wiek - tym bardziej, że to, czym się zajmują (rap) daje im taką możliwość. Gorsze jest to pajacowanie/gangsterzenie - chyba tylko tępe dzieciaki to łykną i chyba świadczy to właśnie o grupie docelowej Ryśka; w przeciwnym razie o tym, że poważnych ludzi ma on za idiotów.
_________________ robię swoje, bo to moje...
|
| 16 kwietnia 2010, o 08:17 |
|
 |
|
Świeżak
WUDEKA
|
ryszard i tede tak strasznie mowia ze tyle ludzi ich popiera i tylu ziomkow za nimi stoi a jakos nic nie slychac o tym zeby robili wspolne kawalki czy jakies projekty z innymi raperami. Zyczenie smierci, bez granic, i zeby bylo normalnie w tych kawalkach dla mnie jest kilka takich osob o ktorych bym sie nawet nie spodziewal i wlasnie takie cos mi sie podoba, a jeszcze bardziej mi sie podoba to ze wlasnie nigdzie w takich projektach nie ma ani ryska ani jacka. kiedys sluchalem troche kawalkow i jednego i drugiego teraz jak sie jakis wlacza na winampie to przelaczam bo juz ich nie moge.
|
| 16 kwietnia 2010, o 13:18 |
|
 |
|
szuman
Administrator
Dołączył(a): 17 sierpnia 2006, o 06:28 Posty: 2980 Lokalizacja: z WUDEKA
|
@Świeżak, to po co trzymasz to na liście? Usuń i po kłopocie ;)
_________________ robię swoje, bo to moje...
|
| 16 kwietnia 2010, o 14:39 |
|
 |
|
Świeżak
WUDEKA
|
usuwam ale zawsze zapominam zapisac playlisty i jak wlaczam od nowa to znow sa  ale wlasnie juz to zrobilem 
|
| 29 kwietnia 2010, o 00:40 |
|
 |
|