| Autor |
Wiadomość |
|
Maciek
Stały bywalec
Dołączył(a): 17 lutego 2009, o 14:55 Posty: 192 Lokalizacja: Brzeg
|
 Moje super słodkie urodziny ...
_________________ Zapraszam na Myspace
|
| 29 lipca 2010, o 12:36 |
|
 |
|
NiktWazny
Stały bywalec
|
 Re: Moje super słodkie urodziny ...
całe mtv to tandeta. a tu wieje plastikiem aż mdło hehe
|
| 29 lipca 2010, o 13:43 |
|
 |
|
Świeżak
WUDEKA
|
hmm jesli to są aktorzy to marnie graja, a jesli normalna rodzina to zal mi takich ludzi troche bo widac ze rodzice maja takie samo myslenie jak ich dorosła coreczka, a te dzieci na tej imprezie to banda bananowców którzy znaja tylko słowo zajebista impreza.
|
| 29 lipca 2010, o 13:50 |
|
 |
|
Maciek
Stały bywalec
|
no jest to arcysztuczna seria... ale bardziej chodzi mi o to, że bierze w tym udział Tede... jak dla mnie to brak szacunku do samego siebie z jego strony.. czyli co wszystko za hajs?! Tak nisko się ceni, że jest wstanie zagrać za siano na urodzinach rozwydrzonej 16tki.. na imprezie która w dodatku jest wyreżyserowana ...
|
| 29 lipca 2010, o 15:23 |
|
 |
|
helios
WUDEKA
Dołączył(a): 26 sierpnia 2006, o 11:14 Posty: 629 Lokalizacja: WUDEKA
|
Kazdy sie ceni i jest gicior... ale tak sie zastanawiam, dostal za to pewnie ze 20.000 moze wiecej... Za taki hajs gdyby ktos mnie poprosil (ehhee) to bym spokojnie zagral nawet 3 koncerty... Kazdy moze mowic, ze to sprzedawanie sie, ale sprobujcie zarobic 20.000 w normalnej pracy... dla mnie to jest grubo ponad rok pracy, za pare godzin zdjec na planie... Co innego, gdyby musial zagrac goscia z Boys'ow, ale gra samego siebie, to swiadczy o jego pozycji w szołbiznesie... Gosc potrafi zarabiac hajs i to robi... nie widze w tym nic zlego.
| 29 lipca 2010, o 15:38 |
|
 |
|
hcxartur
Maniak
|
za 20 koła to bym zagrał 20 koncertów a co do Tedego- jak lubi to niech gra, ogólem-co nam do tego? to jego życie i sprawy 
_________________ Call me CIELAK! 
Zapraszam na: http://cielakmuuurecords.bloog.pl/ - Blog http://www.myspace.com/cedoka - Myspace
 Logo by Helios
|
| 29 lipca 2010, o 16:22 |
|
 |
|
NiktWazny
Stały bywalec
|
Maciek napisał(a): ale bardziej chodzi mi o to, że bierze w tym udział Tede... jak dla mnie to brak szacunku do samego siebie z jego strony.. czyli co wszystko za hajs?! Tak nisko się ceni, że jest wstanie zagrać za siano na urodzinach rozwydrzonej 16tki.. na imprezie która w dodatku jest wyreżyserowana ... To jest wzorowane na tej amerykańskiej serii. Tam tez rapowali snop, xibit itd. Swoją drogą w jakich kawałkach teraz snop dogrywa zwrotki to mała bania  tede na urodzinach się chowa 
|
| 29 lipca 2010, o 22:28 |
|
 |
|
Maciek
Stały bywalec
|
helios napisał(a): Kazdy sie ceni i jest gicior... ale tak sie zastanawiam, dostal za to pewnie ze 20.000 moze wiecej... Za taki hajs gdyby ktos mnie poprosil (ehhee) to bym spokojnie zagral nawet 3 koncerty... Kazdy moze mowic, ze to sprzedawanie sie, ale sprobujcie zarobic 20.000 w normalnej pracy... dla mnie to jest grubo ponad rok pracy, za pare godzin zdjec na planie... Co innego, gdyby musial zagrac goscia z Boys'ow, ale gra samego siebie, to swiadczy o jego pozycji w szołbiznesie... Gosc potrafi zarabiac hajs i to robi... nie widze w tym nic zlego. Ja wieże jednak jeszcze w prawdziwość tej kultury... myślę, że taki np. O.S.T.R nie zgodziłby się za taką sumę zrobić z siebie błazna...
|
| 30 lipca 2010, o 01:54 |
|
 |
|
WojaS91
Nałogowiec
Dołączył(a): 16 grudnia 2009, o 21:30 Posty: 322 Lokalizacja: P_A_S_Z
|
20 tys to chyba zaplacili za Tedego
Poprostu ODJEBALO
_________________ WojaS91 = WojTaS
|
| 6 sierpnia 2010, o 19:16 |
|
 |
|
Bilu
Stara się jak może
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 15:15 Posty: 68 Lokalizacja: Międzychód-
|
hehehhehehehehe.. dawno się tak nie uśmiałem, jak dla mnie to te super slodkie urodzinki ( AjĆ ) to zamiast Ferdynanda na polsacie powinni puszczać heheheh komedia ogólnie, nawet patrząc jak krytyk filmowy. To jest tak puste i tępe że morał wypływa z tego sam.
A co do kwestii tedego, hmm... sam nawet nie wiem co o tym myśleć
A tak w ogóle to sobie myśle że ubrania hip hopowe są przereklamowane, te czapki na głowach tych tępych bananów.... Chłopaki! Mam pomysł zaginamy proste daszki do góry, lub obcinamy je nożyczkami - tak szybko chyba tego nie zaczną nosić heheheheheh
_________________ Jestem jaak laseczki rozporek, raz u góry raz na dole. Piona !
|
| 7 sierpnia 2010, o 01:34 |
|
 |
|
szuman
Administrator
Dołączył(a): 17 sierpnia 2006, o 06:28 Posty: 2976 Lokalizacja: z WUDEKA
|
jednym z tortu wyskakują dziwki, inni mają opłaconych raperów  W muzyce to nie nowość, ale w rapowym światku tak. Świat idzie do przodu.
_________________ robię swoje, bo to moje...
|
| 15 sierpnia 2010, o 23:44 |
|
 |
|
hcxartur
Maniak
|
może świat rapowy jest zacofany? 
Zapraszam na: http://cielakmuuurecords.bloog.pl/ - Blog http://www.myspace.com/cedoka - Myspace
 Logo by Helios
|
| 16 sierpnia 2010, o 00:21 |
|
 |
|
Maciek
Stały bywalec
|
Bilu napisał(a): A tak w ogóle to sobie myśle że ubrania hip hopowe są przereklamowane, te czapki na głowach tych tępych bananów.... Chłopaki! Mam pomysł zaginamy proste daszki do góry, lub obcinamy je nożyczkami - tak szybko chyba tego nie zaczną nosić heheheheheh
nie wiem co ma czapka do inteligencji bądź, też nie... ale od czasu do czasu noszę czapkę z prostym daszkiem... i pierdoli mnie to kto je nosi a kto nie... ubrania hip-hopowe hehe śmieszne. Są gusta i guściki.. rób sobie z tym daszkiem co chcesz... niech sobie noszą widocznie jak widzą takich fajnych chłopaków to chcą się upodobnic  generalnie zwisa mi to...
|
| 16 sierpnia 2010, o 17:27 |
|
 |
|
Bilu
Stara się jak może
Dołączył(a): 27 maja 2009, o 15:15 Posty: 68 Lokalizacja: Międzychód-
|
no mi też zwisa ![ironiczny ;]](./images/smilies/icon_smile5.gif) tylko denerwuje mnie to że ktoś nie ogarnięty patrzy się na takiego kogoś i ' ooo.... hip hopowiec ' a my chyba nie jesteśmy tacy, z tymi daszkami to byla przenośnia, po prostu żeby nie było takiego czegoś ' jak ropoznać hip hopowca - po czapce gaciach czy nie wiem czym tam jeszcze '. jakby nie było to i tak w tym będą latać więc gacie czapka nie zrobią z nikogo rapera czy coś tam... po prostu denerwuje mnie ta kwestia że takich ludzi kojarzą z nami, ale cóż. hip hop często, bardzo często jest mylony z całkiem innymi cechami zachowaniami itp. z resztą temat o ciuchach był już na forum ![ironiczny ;]](./images/smilies/icon_smile5.gif) Piona ! ';d
_________________ Jestem jaak laseczki rozporek, raz u góry raz na dole. Piona !
|
| 16 sierpnia 2010, o 22:43 |
|
 |
|
hcxartur
Maniak
|
"Raperem nie zostaniesz przez szerokie spodnie" - to już było wiadomo w 2000 roku 
 Logo by Helios
|
| 17 sierpnia 2010, o 00:29 |
|
 |
|